POSTERSCOPE HUNGARY
A Posterscope Hungary a világ vezető közterületi kommunikációs ügynökségének a tagja. Az Aegis csoportba tartozó Posterscope Worldwide 2012. márciusában kötött megállapodást a PPI Central Europe Kft.-vel arról, hogy a cég csatlakozik a nemzetközi kommunikációs ügynökséghez. Ezzel a megállapodással egy 15 éves szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkező hazai közterületi specialista ügynökség vált a Posterscope hálózat magyarországi tagjává, Posterscope Hungary néven.
Tapasztalat Szakmai múltunk magában foglal közel 3000 hagyományos (óriásplakát és citylight), valamint 1000-nél is több innovatív (ambient eszközökből álló) kampányt.
Számos egyedi fejlesztésű szoftverrel, széleskörű adatbázissal és kiforrott munka metódussal segítjük ügyfeleinket a hatékony közterületi kommunikációban. Partneri kapcsolatrendszerünk természetesen kiterjed az összes közterületi médiatulajdonos cégre, valamint a releváns kutató és fejlesztő cégekre.

Nemzetközi kampányok: http://posterscope.com/show-me-the-work
Innováció A Posterscope csoport tagjaként, csakúgy mint korábban a PPI Central Europe Kft.-ként, vezető szerepet töltünk be a nem hagyományos eszközök, valamint a digitális technikák közterületi kampányokba történő integrálásában. Elsőként ismertük fel az egyedi eszközökben rejlő lehetőségeket, és kezdetektől alkalmazzuk őket egyedülálló módon és az ügyfeleink igényire szabottan. A Postercope irodáiban külön részleg foglalkozik az egyedi eszközök adatbázisának folyamatos karbantartásával és naprakész információkkal történő feltöltésével, valamint az egyedi és a digitális eszközök egyedi módon történő tervezésével és alkalmazásával.

Nemzetközi referenciák: http://pioneeringooh.com/
© Posterscope Hungary Kft. 1027 Budapest, Kacsa utca 15-23.,
Tel: +36 1 411 22 39 adószám: 12567821-2-41. Cg.: 01-09-692941,
Fővárosi Törvényszék Cégbírósága — Tárhelyszolgáltató: Isobar Budapest Zrt. (székhely: 1027 Budapest, Kacsa u. 15-23., email cím: webmaster_at_dentsuaegis.hu)